Eva Calòr v lastnih obratih proizvaja celotno linijo izdelkov za ogrevanje. Proizvodno linijo, kjer delo poteka z numerično krmiljenimi stroji, nadzirajo zaposleni z bogatimi izkušnjami. To zagotavlja odlično in preverjeno kakovost, peči so izredno zanesljive in tihe. Na željo naročnika Eva Calòr po naročilu proizvaja peči v različnih izvedbah, zamenja obloge in jih prilagaja okusu in potrebam. Kakovost, prilagodljivost in konkurenčnost: to so trije elementi, ki jih zahteva stalno razvijajoči se trg, Eva Calòr pa jih zagotavlja svojim kupcem.

Varni nakup

Eva Stampaggi S.r.l. nima spletne prodaje in svojih izdelkov ne prodaja neposredno končnim kupcem.
V zadnjem času obstaja veliko spletnih strani, ki ponujajo proizvode na pelete, vključno z našimi, vendar pogosto niso naši prodajalci, mnogi niso niti naši kupci in včasih je to samo goljufivo spletno mesto.
Eva Stampaggi S.r.l. ne prevzema odgovornosti za napake, kršitve in nepravilno vsebino na spletnih straneh, prav tako priporoča, da preverite, ali je trgovec sposoben zagotoviti ustrezno tehnično pomoč.
Eva Stampaggi Srl zavrača kakršno koli odgovornost za nakupe pri spletnih prodajalcih, ki ne morejo zagotoviti tehnične pomoči za naprave, ki niso nameščene v skladu s pravili ali jih je namestilo neustrezno osebje ter opozarja, da se mora potrošnik v celotnem obdobju pravne garancije obrniti neposredno svojemu prodajalcu za vsako zahtevo tudi, če je blago z napako, ker je edini odgovorni subjekt (po pogodbi) do kupca.