Eva Calòr - Certificirana proizvodnja peči na pelete

Naravno toplotno

Eva Calòr ima ekološko srce, prostor, v katerem živite, ogreva na način, ki je prijazen do okolja. Peči Eva Calòr delujejo na pelete ali drva, ki sta obnovljivi in ekološki gorivi. Zakaj uporabljati peč kot vir ogrevanja? Les je obnovljiv vir energije. Za razliko od dogajanja pri kurjenju fosilnih goriv, kakršna so kurilno olje, plin ali premog, ki so viri, ki se bodo iztrošili in ki imajo negativen vpliv na okolje, pri kurjenju drv lahko govorimo o ničelnem vplivu na okolje. Za razliko od naštetih goriv, se pri gorečem lesu sprošča ogljikov dioksid v enaki meri, kot ga sprejme drevo v času rasti. Ta proces imenujemo ogljikov cikel.

Safe Heat

Huda testiranje in nadzor kakovosti, ki ga izvajajo najbolj uglednih mednarodnih certifikacijskih plošč skupaj s kontrolo kakovosti, ki jih opravlja skupina strokovnjakov v podjetju, so ključnega pomena v procesu izdelave Eva CALOR peči. Extreme testiranje in nadzor kakovosti, in pregled mehanskih in električnih komponent za izdelek vrhunske v smislu varnosti, kakovosti in uspešnosti.
Pri doseganju najvišjih varnostnih standardov v vseh Eva CALOR peči, je bilazlasti termostata, da bi zagotovili večjo zanesljivost. “Ročno napolniti” mehanik sistem zagotavlja, da bo stroj samodejno ustavi v primeru ekstremnih temperaturah so bile presežene.

Kot elektronsko opremo pa jedaljinski upravljalnik, ki je na voljo kot izbirni predmet.

Certifikati

Vsi naši izdelki so opravili stroge preskuse certifi kacijskega organa IMQ in KIWA Cermet Italia zaradi izpolnjevanja zahtev naslednjiih standardov:

CE
Evropska oznaka skladnosti

EN 14785
Predpisi za peči na pelete

EN 13240
Predpisi za peči na drva

EN 12815
Predpisi za štedilnike in grelne štedilnike na drva

EN 303.5
Predpisi za kotle

BIMSchV
Nemški Predpis za preprečevanje onesnaženja zraka

15a B-VG
Avstrijski predpisi

VKF
Švicarski urad za požarno varnost

LRV
švicarski predpisi

BAFA
Nemški zvezni urad za gospodarstvo in nadzor izvoza